Hochito geeft vanaf 5 augustus met een eigen cocktalbar acte de présence op Antwerpen Proeft. Met vorig jaar 100.000 aanwezige lekkerbekken is Antwerpen Proeft tijdens ’t Bollekesfeest het grootste culinair festival van België. Dit jaar heeft dit niet te missen festijn voor smullers en smikkelaars plaats van donderdag 5 tot en met zondag 8 augustus. Het begint volgende week dus! Locatie is de ruime Waalse Kaai op ’t Zuid in het centrum van stad Antwerpen.
En dat de Hochito bij de Belgen zal aanslaan, moet wel. Limoen en verse munt gaan hier samen met partjes clementine. Het vuur komt van Neerlands gedistilleerde trots, jonge graanjenever. Sprankelend water zorgt bij deze cocktail voor de finishing touch. Met een Hochito roep je élke dag de zomer op. Wat een kleuren. En z’n smaak, daar zeg je ja tegen. Fris-zurig, net zoet genoeg en een tikkie bitter. Lekker, verraderlijk onweerstaanbaar.
Ook de Hochito Sjiek (de Nederlandse mojito royal, met cava) en de verdomd heerlijke Hochito Keizer (met Mandarine Napoléon) zullen op Antwerpen Proeft te krijgen zijn. Alvast santé!
Hochito is door het Belgische weekblad Weekend Knack uitgeroepen tot een van dé drie zomercocktails van 2010.
Recente reacties